Анджеліна Джолі знову зібралася заміж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі знову зібралася заміж

Анджеліна Джолі знову зібралася заміж
Джерело:  intouchweekly.com

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка зараз знаходиться у процесі розлучення з Бредом Піттом, розпочала підготовку до нового весілля.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InTouch Weekly.

Західні журналісти стверджують, що акторка знайшла нового обранця ще в минулому році і відносини розвиваються настільки стрімко, що пара планує весілля.

При цьому ім'я нового бойфренда зірки поки залишається невідомим, але повідомляється, то це 40-річний британський бізнесмен і філантроп, з яким знаменитість познайомили спільні друзі з Лондона.

Читайте також: Розлучення Пітта і Джолі: розкрилася нова причина

Також інсайдери стверджують, що Анджеліна Джолі через пару тижнів відправиться з новим коханим в Лос-Анджелес, щоб познайомити його з дітьми.

Крім того, Анджеліні не терпиться скоріше завершити шлюборозлучний процес з Піттом, щоб з головою зануритися у нове життя.

Нагадаємо, що про розставання голлівудської пари стало відомо у вересні 2016 року. З того часу особисте життя Пітта і Джолі обростає сенсаційними подробицями. Так, журналісти вже встигли приписати Пітту роман з Кейт Хадсон, Марго Роббі, Сандрою Буллок, Сієною Міллер і Маріон Котійяр, а Джолі звести з Джаредом Лето і арабським мільярдером. Більш того, західні ЗМІ повідомляли, що Анджеліна має намір відновити відносини з жінками.

Жодна з цих чуток поки не отримала офіційного підтвердження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?