Ані Лорак допомогла дитбудинку у Чернівцях
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ані Лорак допомогла дитбудинку у Чернівцях

Ані Лорак допомогла дитбудинку у Чернівцях
Джерело:  Instagram

Співачка Ані Лорак допомогла дитячому будинку в Чернівцях, надіславши вантажівку з речами та продуктами.

Про це розповіла місцева мешканка Ірина Чернова в своєму Instagram, повідомляє ONLINE.UA.

"Сьогодні я хотіла б написати про людей, які не афішують свою роботу, але для мене виступили великим прикладом! Нещодавно ми з моєю командою відвідали один з дитячих будинків міста Чернівці і були вражені побаченим: велика машина, в якій було багато різноманітної техніки, речей і продуктів, розвантажувала усе у дитячий будинок! Моя цікавість мене перемогла, і я запитала у них, хто виступає меценатом. Відповідь - Ані Лорак! Моєму здивуванню не було меж. Уявляєте, Ані Лорак! Поважаю таких людей, які не словом, а ділом, і закликаю кожного з вас творити хоча б маленьке добре діло, але кожен день", - написала Ірина.

Читайте також: Українська співачка похвалилася нагородою від росіян: з'явилося фото

Як повідомляв ONLINE.UA, українська співачка Тіна Кароль та її благодійний фонд у День захисту дітей надали допомогу дитячим онкологічним відділенням лікарень у трьох містах України: Миколаєві, Запоріжжі та Кропивницькому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?