Анна Богдан відповіла, коли одружиться з "холостяком" Заливакою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анна Богдан відповіла, коли одружиться з "холостяком" Заливакою

Анна Богдан відповіла, коли одружиться з "холостяком" Заливакою
Джерело:  online.ua

Переможниця телешоу "Холостяк-11" Анна Богдан нарешті вирішила відповісти на запитання користувачів мережі про ймовірну дату одруження дівчини з Михайлом Заливакою. Анна зізналася, що вони з цим не поспішають, оскільки хочуть насолодитися цукерково-букетним періодом.

Джерело: Інстаграм Анни Богдан

Анна Богдан пояснила, чому не поспішає виходити заміж

Нещодавно переможниця "Холостяка" відверто зізналася, що завжди мріяла вийти заміж у замку. Після цього зізнання, фанати героїв шоу почали регулярно цікавитися, чи не планують закохані нарешті одружитися.

Анна Богдан звернула увагу на те, що "на все свій час". Ймовірно, церемонія відбудеться ще не скоро.

За словами дівчини, наразі їхні стосунки перебувають у цукерково-букетному періоді, у них багато романтики та побачень. Вона хотіла б вдосталь насолодитися цим часом.

Анна Богдан також не приховує, що доволі часто спілкується із коханим щодо весілля та їхніх майбутніх дітей. Але вона не хоче прямо відповідати на запитання на цю тему, бо "відчуває, що так треба".

"Поки я відповім так – на все свій час. Відносини... та і в принципі життя, мають свої певні етапи. І нам хочеться ними сповна насолодитися. Якщо описувати наші стосунки, то здається, що у нас вічний квітково-букетний період. З квітами, побаченнями й величезною купою романтичних моментів. Ми, звичайно ж, мріємо про дітей, розмовляємо і жартуємо, якими вони будуть... Найбільше обговорюємо питання, чи будуть у малюків кучерики. Але поки, це все, що можу розповісти. І не через те, що не хочу. А просто відчуваю, що так треба", - зазначила Анна Богдан на своїй сторінці в Інстаграм.

Що важливо розуміти, каблучка, яку "Холостяк" вручив своїй обраниці наприкінці сезону, не була пропозицією руки й серця. Вона символізувала продовження стосунків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?