Дан Балан особисто прокоментував чутки про роман з Тіною Кароль
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дан Балан особисто прокоментував чутки про роман з Тіною Кароль

Дан Балан особисто прокоментував чутки про роман з Тіною Кароль
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль та молдовський співак Дан Балан, чутки про роман яких ширилися багато років поспіль, знову опинилися в епіцентрі уваги. Креативний продюсер вокального шоу "Голос країни" Володимир Завадюк заявив, що історія їхнього кохання була створена "синтетично" з метою росту рейтингу проєкту, однак вона все-таки стала реальністю.

Джерело: Інстаграм Дана Балана

Дан Балан прокоментував заяву про його фейковий роман з Тіною Кароль

У своєму блозі молдовський співак підтримав креативного продюсера "Голосу країни" Володимира Завадюка, на якого фанати шоу накинулися із критикою.

За словами Дана Балана, між ним і Тіною Кароль була щира симпатія і нічого більше. Артист звернув увагу на те, що їхній роман нібито вигадали глядачі й самі в нього повірили.

"Ми ніколи не заявляли про якийсь зв'язок між нами, крім дружнього. Те, що ви бачили в ефірах "Голосу" – це була щира симпатія, а далі люди самі додумали, самі придумали і самі вирішили, що був якийсь обман", - наголосив колишній зірковий тренер.

Дан Балан також відверто зізнався, що Володимир Завадюк підштовхував їх з Тіною Кароль до роману, щоб підняти рейтинги українського шоу. Проте артисти не захотіли грати, адже між ними і справді була симпатія.

"Спочатку він придумав ідею, що для шоу було б добре, якщо у нас з'явився б "романтичний зв'язок" і підштовхував нас до цього, але насправді вийшла щира симпатія. Те, що все і помітили в ефірах, без жодного обману", – розповідає Дан Балан.

Варто звернути увагу на те, що сама Тіна Кароль відпочиває на островах з сином і не поспішає коментувати цей гучний скандал.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?