Тіна Кароль прокоментувала образливу заяву Олі Полякової про плакальницю на похороні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль прокоментувала образливу заяву Олі Полякової про плакальницю на похороні

Тіна Кароль прокоментувала образливу заяву Олі Полякової  про плакальницю на похороні
Джерело:  online.ua

Нещодавно соціальні мережі сколихнув гучний скандал після образливої заяви співачки Олі Полякової: остання в ефірі одного з українських шоу назвала поп-діву Тіну Кароль "відомою плакальницею на похороні". Попри те, що Полякова буквально зразу ж поспішила виправдатися та пояснити свої слова, — фанати уже накинулися на співачку із звинуваченням. Ба більше, не змогла змовчати й сама Тіна Кароль й публічно відповіла своїй колезі по сцені. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис поп-діви в Інстаграмі.

За словами Полякової, вона, назвавши Кароль "відомою плакальницею на похороні", мала на увазі лише її творчість та репертуар, а не життєву трагедію. Однак Тіна уже розцінила ці слова як особисту образу. Артистка звернула увагу на те, що не планує змінювати свій сумний, на думку Олі Полякової, репертуар і надалі буде співати про чоловіка Євгена Огіра, який помер сім років тому від раку шлунку. Окрім того, співачка зізналася, що сенсом її життя є син Веніамін.

"Оля Полякова, ти мала рацію. Я буду плакати про нас, про нього все життя, а жити заради сина. Але не на похоронах, а за здоров'я і за силу висоти в близькості рідних душ. Моя ти радість…", – відповіла Тіна Кароль Поляковій.

Тіна Кароль відповіла Олі Поляковій / Фото з інстаграм-сторіс співачки

Емоційну інстаграм-сторіс співачка доповнила зворушливим відео. Під час сліпих прослуховувань на "Голосі країни 11" вона чуттєво виконала пісню "Я все еще люблю", яку присвятила Євгену Огіру. Фанати артистки також доповнили ролик архівними кадрами з весілля співачки і музичного продюсера. Саме його Тіна Кароль прикріпила до відповіді на заяву Полякової.

Нагадаємо, що в суботу, 6 лютого, в ефір вийшов 3 випуск шоу "Маска", де Оля Полякова є суддею та однією з зіркових детективів. Після обговорення виступу одного з учасників вона назвала Тіну Кароль "відомою плакальницею на похороні".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл і принц Гаррі вирішили заснувати власну продюсерську компанію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?