Тіна Кароль приголомшила фанатів образом без мейкапу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль приголомшила фанатів образом без мейкапу

Тіна Кароль приголомшила фанатів образом без мейкапу
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль ніколи не соромиться показати, як виглядає без макіяжу, саме тому доволі часто ділиться з фанатами моментами з повсякденного життя. Так, нещодавно співачка опублікувала чергове селфі, яке нагадало її шанувальникам, як чудово виглядає артистка без мейкапу, стильної зачіски та брендового одягу. Про це повідомляє з посиланням на  Інстаграм Тіни Кароль.

Попри те, що вкрай мало зірок українського шоу-бізнесу наважуються показувати, як виглядають без косметики на обличчі, Тіна Кароль ніколи не боїться продемонструвати публіці свою природню красу. Вона вважає, що не потрібно боятися показувати себе справжню. Для кліпів та публічних виходів співачка завжди обирає бездоганні розкішні образи. Її можна побачити із стильними зачісками, макіяжем та у дорогих брендових сукнях на більшості фото в соціальних мережах. Однак в повсякденному житті Тіна надає перевагу зручному вбранню та легкому мейкапу або ж взагалі відмовляється від нього.

На новій світлині, яку Кароль опублікувала в своєму Інстаграмі, вона позує без макіяжу, демонструючи натуральну красу. Волосся вона помила та ще не встигла вкласти у фірмову зачіску. Для домашнього луку співачка обрала комфортний чорний топ.

Тіна приголомшила фанатів натуральною вродою. Вони зізнаються, що навіть у домашньому образі вона виглядає розкішно.

"Чарівний образ!; я б вам дала максимум 25 років; дуже тішить, коли ви з'являєтеся на фото без мейкапу; занадто красива; люблю вас за цю натуральність; дуже багато зірок відмовляються показувати, як вони виглядають без макіяжу, а ви - ні...це дуже круто!; натуральна красуня!; як добре, що ви ніколи не робили пластичних операцій, що не зіпсували себе та свою красу цим необдуманим кроком; більше подібних фото; весняна красуня; обожнюю вас та вашу творчість; не жінка, а молоденька дівчинка", - коментують фото Тіни Кароль в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль відповіла на нові звинувачення Полякової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?