Це моральне дно — Тіна Кароль відповіла на нові звинувачення Полякової
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це моральне дно — Тіна Кароль відповіла на нові звинувачення Полякової

Це моральне дно — Тіна Кароль відповіла на нові звинувачення Полякової
Джерело:  online.ua

Скандал, який розгорівся між зірками української музичної сцени, Ольою Поляковою та Тіною Кароль, продовжує набирати обертів. Цього разу Полякова вкотре вирішила прокоментувати свої слова про "плакальницю на похороні". Вона почала скаржитися, що Кароль використала її для піару нового треку, який отримав символічну назву "Скандал". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Світське життя".

Полякова визнає, що вона емоційна та прямолінійна, однак стверджує, що ніколи б не наважилася жартувати на тему особистої трагедії колеги.

"Я говорила про те, що думаю, що в Тіни вже давно дуже сумний репертуар. Я зрозуміла, що це образливо", –заявила співачка.

За словами Полякової, коли вона побачила шоу, то усвідомила, що її слова прозвучали вкрай образливо, саме тому вона майже одразу ж перепросила. Однак Тіна Кароль, як стверджує Полякова, замість того, щоб вибачити, зробила піар-хід.

"Я говорю щиро, я і перепрошую щиро. А вже чи вибачити мені, чи робити піар на своїй новій пісні "Скандал" – це вже вибір кожної людини, і вона його робить сама", – каже співачка.

На нові звинувачення колеги по сцені відреагувала сама Тіна Кароль.

"Так, я вдова, яка плакала від 27 років і коли він сниться, плачу досі. Те, що показали по телебаченню – це моральне дно. Уся ця історія заслуговує на те, щоб їх просто пожаліти. Усі вляпалися у якийсь скандал. Думаю, що наразі всі зробили висновки. Ну і звичайно, тут же максимально торкнулися моєї сердечної чакри. Добре, нехай ця ваша надмінність, насміхання стане моїм піар-ходом для розкрутки пісні. Просто цим самим я показала те, що є речі, за які не можна заступати, це червона лінія", – сказала Тіна Кароль.

За словами співачки, якби Полякова не зачепила тему "похорону", а просто висловилась про Тіну як "плаксу", то її реакція не була такою жорсткою.

"Своє я отримала, вона все побачила, усі все зрозуміли, все – йдемо далі, живемо далі. Я відкрита до розмови, я хочу вітатися, коли бачу людину, я не хочу проходити повз і робити вигляд, що вона прозора, і я її не бачу. Це не дружба", – підсумувала Кароль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що представник Депардьє відреагував на звинувачення у зґвалтуванні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?