Представник Депардьє відреагував на звинувачення у зґвалтуванні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Представник Депардьє відреагував на звинувачення у зґвалтуванні

Представник Депардьє відреагував на звинувачення у зґвалтуванні
Джерело:  online.ua

Відомого французького актора Жерара Депардьє знову звинувачують у вчиненні насильства щодо молодої акторки влітку 2018 року. Варто звернути увагу на те, що справу щодо інциденту відкрили вдруге. На усі звинувачення першим відреагував агент голлівудської зірки. Він почав стверджувати, що усі звинувачення про зґвалтування є безпідставними, а поновлення справи 2-річної давності – невиправдане. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  BBC.

За словами Арно Фрілле, агента Депардьє, актор повністю спростовує будь-які претензії у свою адресу, а також звертає увагу на те, що зараз йдеться не про нову справу, а про відновлення старої. Представник зірки почав стверджувати, це не є виправданим рішенням, адже,мовляв, слідство не виявило у справі ніяких додаткових деталей. Фрілле також додав, що ніхто ще не скасував презумцію невинуватості.

"Це дуже сумно і затьмарює життя артистів, на ім'ї і славі яких намагаються нажитися для своєї слави і користі. Шоу-бізнес. Депардьє ніколи не відрізнявся іміджем ловеласа", – заявив його агент.

Як уже згадувалося раніше, французького актора з російським громадянством повторно звинуватили у зґвалтуванні і домаганнях. Про насилля заявила 22-річна дівчина, яка реалізовує себе як акторка. Згідно з її словами, перебуваючи на неформальній репетиції у квартирі актора, він на неї двічі напав – 7 і 13 серпня 2018 року. Після цього дівчина подалась до поліції Парижа, але за відсутністю доказів, справу закрили

У серпні 2020 року вона знову вирішила звернутися до поліції з проханням відновити справу. У грудні вона повторно дала свідчення, однак лише зараз стало відомо, що Депардьє знову опинився в епіцентрі скандалу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома голлівудська акторка та зірка "Гри престолів" Есме Б’янко вперше вирішила розказати про свій роман з рок-музикантом Меріліном Менсоном після гучного секс-скандалу, який нещодавно спалахнув навколо епатажного артиста. Вона заявила, що багато років терпіла насилля та токсичні стосунки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?