АП: Україні Захарченко потрібен був живий-здоровий
Категорія
Політика
Дата публікації

АП: Україні Захарченко потрібен був живий-здоровий

АП: Україні Захарченко потрібен був живий-здоровий
Джерело:  BBC

Заступник глави адміністрації президента президента Костянтин Єлісєєв заявив, що Україна не має жодного стосунку до загибелі ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка, якого розраховувала використати як свідка агресії РФ на Донбасі, передає ONLINE.UA з посиланням на  BBC News Україна.

"Українська сторона та її спецслужби не мають жодного відношення до того, що сталося із Захарченком. Ми вважаємо, що це була або спецоперація Кремля, або внутрішні кримінальні розборки", – зазначив Єлісєєв.

Він також додав, що адміністрація президента має дані, в тому числі від колег по ОБСЄ, що останнім часом Захарченко перебував у досить пригніченому стані.

 "Це свідчить про те, що він відчував, що щось відбувається. Українська сторона, навпаки, була зацікавлена, аби Захарченко був живий-здоровий, оскільки він для нас важливий як свідок агресії Росії проти України... Українська сторона буде робити все можливе, аби загибель Захарченка не призвела до торпедування Росією мінського та нормандського процесів", - підкреслив представник АП.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в мережі бурхливо обговорюють похорон Захарченко, якого ховали в закритій труні. Деякі користувачі вважають, що Захарченко живий, а ситуація з його вбивством інсценована і є фейком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?