Апеляція у справі Мартиненка: названо дату нового засідання
Категорія
Події
Дата публікації

Апеляція у справі Мартиненка: названо дату нового засідання

Апеляція у справі Мартиненка: названо дату нового засідання
Джерело:  Hromadske

Засідання Апеляційного суду Києва, який розглядає апеляцію прокурорів щодо обрання запобіжного заходу для екс-нардепа Миколи Мартиненка, відбудеться 12 травня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Громадське.

Читайте також: 5 "міфів" про Мартиненка: НАБУ опублікувало детальну інфографіку

Засідання, яке мало відбутись у середу 3 травня, перенесли у зв’язку із тим, що до суду не надійшли матеріали справи з суду попередньої інстанції. Також стало відомо, що не всі захисники Мартиненка з'явились у суді 3 травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Миколу Мартиненка затримали в рамках розслідування провадження щодо розкрадання коштів держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

22 квітня суд прийняв рішення відпустити Миколу Мартиненка на поруки за зверненням кількох урядовців та низки народних депутатів.

3 травня перед початком засідання Апеляційного суду Микола Мартиненко повідомив, що здав свої закордонні паспорти до Міграційної служби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?