Apple готує інноваційний аксесуар для своїх iPhone — Bloomberg
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple готує інноваційний аксесуар для своїх iPhone — Bloomberg

Apple готує інноваційний аксесуар для своїх iPhone — Bloomberg
Джерело:  online.ua

Фахівці корпорації Apple наразі займаються розробкою новітнього гаджета для сучасних версій смартфону iPhone. Передбачається, що у майбутньому користувачі девайсів від корпорації зможуть придбати знімну батарею. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Згідно з інформацією джерел, наближених до виробництва Apple, підтримуватиметься аксесуар виключно смартфонами, які володіють системою MagSafe.

За уточненням, конструктори Apple вже тривалий час розроблюють цей гаджет. Понад рік їх в цілому знадобилося для виводу на ринок незабаром. Передбачається, що таку знімну батарею позиціонуватимуть як аксесуар для iPhone 12 - актуальної моделі смартфонів компанії, які мають згаданий MagSafe.

Батарея буде здатна кріпитися до зворотного боку корпусу гаджету. На стадії прототипу її покриття виробляють з білої гуми.

Завдяки такому додатковому акумулятору iPhone працюватиме довше, однак водночас батарея не буде служити повноцінним чохлом для захисту.

В цілому розробка затягнулася, оскільки перед конструкторами повстали проблеми, пов’язані з програмним забезпеченням. Софт часто повідомляв про перегрівання батареї.

Окремі джерела відзначають, що така вада може зовсім зірвати випуск нового аксесуару, адже товар не відповідатиме високим стандартам якості Apple.

Нагадаємо, показники продажу смартфонів від Apple збільшилися на 22% та встановили рекорд в історії компанії на рівні 90,1 мільйона. На тлі успіхів американського виробника показники китайської Huawei продемонстрували занепад. Це зокрема пов’язано із введенням у Сполучених Штатах санкцій проти неї.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники компанії Apple розробили новий інноваційний матеріал для виготовлення своїх фірмових навушників AirPods. Фахівці вже запатентували новий продукт, у виготовленні якого використовуватимуть у майбутньому скло. За відкритими деталями у документації, йдеться про проєкт повнорозмірних навушників зі скляними чашечками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?