Apple запатентувала інноваційні скляні навушники
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple запатентувала інноваційні скляні навушники

Apple запатентувала інноваційні скляні навушники
Джерело:  online.ua

Представники американської компанії Apple розробили новий інноваційний матеріал для виготовлення своїх фірмових навушників AirPods. Фахівці вже запатентували новий продукт, у виготовленні якого використовуватимуть у майбутньому скло. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на базу Відомства з патентів і товарних знаків США (USPTO).

За відкритими деталями у документації, йдеться про проєкт повнорозмірних навушників зі скляними чашечками.

Пояснювальна записка уточнює, що навушники були вперше виготовлені близько сотні років тому, на концептуальному рівні вони з того часу залишаються незмінними за будовою.

“Скло більш привабливе з естетичної точки зору у порівнянні з полікарбонатом”, - наголосили у поясненні.

Патентні документи зареєстрували у базі USPTO напередодні у вівторок, 16 лютого.

Водночас у документації також уточнюється, що скло може певним чином вплинути на акустичних можливостях нових навушників.

“Скло може блокувати певні звуки та пропускати деякі частоти”, _ резюмували розробники.

Нагадаємо, нещодавно керівництво Apple вирішило відкласти реліз iPhone 13. Замість нього компанія випустить на ринок iPhone 12s, це станеться вже упродовж 2021 року. Передбачається, Що ця модель більш схожа на попередню.

Передбачаються, що наступне покоління отримає зменшений виріз під сенсор Face ID та дисплей із частотою оновлення 120 герців. Всі екземпляри матимуть камеру з лідаром, а основним чіпом стане Apple A15 Bionic.

Як повідомляв ONLINE.UA, Apple побила власні рекорди з обсягів продажу смартфонів iPhone. Корпорація оголосила про надходження найбільшого прибутку за квартал у своїй історії. Продажі гаджетів компанії дозволили їй очолити світовий ринок за підсумками четвертого кварталу 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?