Apple вимушено перенесла реліз нового iPhone 13
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple вимушено перенесла реліз нового iPhone 13

Apple вимушено перенесла реліз нового iPhone 13
Джерело:  online.ua

Корпорація Apple змінила свої плани щодо релізу нового девайсу під назвою iPhone 13. Замість нього у 2021 році у продаж надійдуть iPhone 12s, які будуть більше схожі на аналоги сьогоденного покоління смартфонів, однак матимуть суттєві відмінності. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gizchina.

Керівництво компанії відклало випуск 13-ї версії смартфону на 2022 рік. Згідно з інформацією інсайдерів, девайси, які готують до випуску у другому півріччі-2021, отримають згаданий вище індекс.

Передбачаються, що наступне покоління отримає зменшений виріз під сенсор Face ID та дисплей із частотою оновлення 120 герців. Всі екземпляри матимуть камеру з лідаром, а основним чіпом стане Apple A15 Bionic.

В цілому компанія планує зберегти кількість пристроїв аналогічно до 2020 року. Apple випустить Phone 12S, 12S mini, 12S Pro, 12S Pro Max.

За інформацією інсайдеру Мін-Чі Ко, в Apple серйозно поставилися до проблем, які з'явилися під час релізу iPhone 12. Корпорація врахувала інциденти, тож випуск наступної моделі не супроводжуватиметься схожими обставинами — усі девайси потраплять до споживачів у наведені заздалегідь терміни.

Як повідомляв ONLINE.UA, месенджер Telegram став приводом для судового позову проти Apple на території Сполучених Штатів. Приводом стала присутність додатку в AppStore станом на середину січня.

Месенджер, на думку організації Coalition for a Safer Web, використали для координації насильницьких акцій та підбурювання до них напередодні інавгурації нового американського президента Джо Байдена. Саме ця структура оголосила, що корпорація порушує власні встановлені правила роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?