Apple представила оновлені MacBook Pro — фото та відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple представила оновлені MacBook Pro — фото та відео

Apple представила оновлені MacBook Pro — фото та відео
Джерело:  online.ua

18 жовтня відгриміла довгоочікувана презентація Apple, головною новинкою якою стали оновлені MacBook Pro. 

Джерело: Ютуб-канал Apple

Що відомо про характеристики MacBook Pro 2021

За словами представників компанії, головна особливість цьогорічного MacBook Pro - це виріз у верхній частині екрану. Експерти звертають увагу на те, що це рішення вкрай дивне, оскільки користувачі iPhone, які скаржились на виріз останні 4 роки, відколи він вперше з'явився, нарешті добилися того, щоб цей надокучливий елемент дизайну пішов у минуле, принаймні в деяких моделях. Проте тепер він з'явиться і в ноутбуках.

Окрім того, наголошується, що змін зазнав дизайну корпусу. Йдеться і про екран, і про нижню частину – вона стала дещо товщою (16,8 міліметра) й отримала плавніші заокруглені кути, ніж модель минулого року (15,6 міліметра).

MacBook Pro (фото - скриншот)

"Рамки стали тоншими на 60 відсотків, в тому числі й завдяки вирізу. Інсайдерські дані говорять, що виріз будуть обігрувати спеціальними шпалерами для робочого столу. MacBook Pro виходить у двох розмірах дисплею: 16 дюймів (3456х2234 пікселі) та 14 дюймів (3024х1964 пікселі), які, як і передбачалось, прийшли на заміну 13-дюймовій моделі. Дисплеї, як і передбачалось, mini-LED з підтримкою частоти оновлення до 120 Гц, якими можна керувати з нового меню. Яскравість екрану виросла до 1600 кд/м2", - йдеться в повідомленні.

Оновлена клавіатура  MacBook Pro (фото - скриншот)

Представники компанії традиційно назвали "найкращими в історії" MacBook Pro якість дисплею, автономність, покращені можливості підключення. Вони також звернули увагу на те, що система обігріву тепер пропускає на 50 відсотків більше повітря, що дасть можливість краще охолоджувати корпус. Окрім того, розробники вирішили позбутися від сенсорної панелі Touch Bar на клавіатурі.

Основні характеристики MacBook Pro (фото - скриншот)

Уже відомо, що MacBook Pro з екраном на 14 дюймів коштує 1999 доларів, а MacBook Pro з екраном на 16 дюймів - 2499 доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?