Apple приголомшила світ відвертим зізнанням про новий iPhone 12
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple приголомшила світ відвертим зізнанням про новий iPhone 12

Apple приголомшила світ відвертим зізнанням про новий iPhone 12
Джерело:  online.ua

Нещодавно фахівці із DisplayMate оцінили екран новго iPhone 12 Pro Max як кращий серед смартфонів, однак чимало власників пристроїв нової флагманської серії активно продовжують скаржитися на роботу цього компонента. Після цього компанія Apple неочікувано для всіх публічно визнала, що на низці ґаджетів виникла прикра проблема. Проте, як стверджують американські журналісти, наразі корпорація не поспішає міняти їх в рамках гарантії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт технологічного гіганта.

Як уже згадувалося раніше, буквально зразу ж після старту продажів новинок на сайті технічної підтримки Apple, а також на сторонніх ресурсах почали з'являтися повідомлення про некоректну роботу дисплея різних версій iPhone 12. Варто звернути увагу на те, що проблема, підтверджена світлинами від користувачів, полягала у появі зеленої або сірої заливки OLED-екранів при зменшенні яскравості до 90% від максимальної або нижче.

"Щось безумовно не так. У OLED-екрана чорний повинен бути чорним, а не темно-сірим. Це більш помітно при менших рівнях яскравості. Якщо перемістити повзунок вгору, це вирішить проблему, але іноді він перемикається між правильним чорним і сірим", – поскаржився один з покупців iPhone 12 Pro.

Компанія Apple доволі оперативно відреагувала на скарги розлючених власників: вона нарешті офіційно визнала проблему, атакож запевнила, що з'ясовує її причину. Проте, що цікаво, як сказано в звіті видання MacRumors з посиланням на внутрішній документ компанії, її представники звернулися до фахівців сервісних центрів з рекомендацією уникати прийому в ремонт iPhone 12 з вказаною несправністю.

"Замість цього Apple попросила інженерів проінформувати клієнтів про необхідність оновлення смартфона до останньої версії iOS. Ймовірно мовиться про програмну несправність, яку буде усунуто з найближчим апдейтом прошивки. Проте дата виходу патча поки невідома", — йдеться в повідомленні.

 Як повідомляв раніше ONLINE.UA, один з творців всесвітньої павутини  Тім Бернерс-Лі захотів знайти гідну альтернативу своєму дітищу:  він уже представив унікальний проєкт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?