Apple відкрила нову вакансію в Україні
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple відкрила нову вакансію в Україні

Apple відкрила нову вакансію в Україні
Джерело:  online.ua

Технологічний гігант Apple відкрив ще одну вакансію в Україні - цього разу компанія шукає юрисконсульта (Legal Counsel) для київського офісу. Варто звернути увагу на те, що юрисконсульт буде працювати в Києві та консультуватиме бізнес Apple з усіх юридичних питань, пов'язаних із СНД, із зосередженням уваги на Україні. Що також важливо розуміти, юрисконсульт стане першою особою компанії в Україні і буде спілкуватися з головним офісом в Купертіно. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт компанії.

Які головні вимоги Apple висуває до кандидата на посаду:

  • 5-10 років досвіду рообти у юридичному відділі міжнародної компанії чи юридичної фірми з акцентом на комерційному праві та контрактах, дотриманні нормативних актів, споживчому законодавстві та законодавстві в галузі ІТ;

  • відмінні технічні, аналітичні навички та навички прийняття рішень, комунікаційні навички;

  • досвід надання консультацій багатонаціональним організаціям;

  • готовність до відряджень;

  • розуміння аспектів конкуренції, пов'язаних з продажами, дистрибуцією і маркетингом, які закріплені в законодавстві;

  • володіння українською, російською та англійською мовами.

Як уже згадувалося раніше, рік тому Apple зареєструвала в Україні юрособу, влітку того ж року почала шукати Chief Accountant для київського офісу. У березні 2021 року компанія Apple відкрила ще одну вакансію в Україні - аналітика непрямих податків (Indirect Tax Analyst) для офісу в українській столиці. Окрім того, технологічний гігант шукав в Україні регіонального менеджера з персоналу (Country Field Staff Manager, Ukraine).

Не можна також не згадати про те, що нещодавно компанія Apple запустила на основному сайті український підрозділ - apple.com/ua: частина інформації подана українською, основна - все ще англійською.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Apple організувала щорічні збори акціонерів, під час яких керівництво компанії детально проаналізувало результати своєї роботи торік. Наразі відомо, що генеральний директор корпорації  Тім Кук поділився деякими планами Apple на майбутнє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?