Apple анонсувала абсолютно новий iPhone
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple анонсувала абсолютно новий iPhone

Apple анонсувала абсолютно новий iPhone
Джерело:  online.ua

Нещодавно іноземним журналістам вдалося дізнатися, що технологічний гігант Apple провів щорічні збори акціонерів, під час яких керівництво компанії детально проаналізувало результати своєї роботи в минулому році. Окрім того, наголошується, що генеральний директор корпорації Тім Кук поділився деякими планами Apple на майбутнє. Серед іншого, він натякнув, що у цьому році з'явиться "абсолютно новий iPhone". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  Mydrivers.

За словами інсайдерів, згідно з чутками, йдеться про довгоочікувану зміну дизайну. Ні для кого не секрет, що останні 3 роки більшість iPhone мають так звану “моноброву”. Там розташовуються отвір гучномовця і система камер, необхідна для роботи технології FaceID. Що важливо розуміти, більшість інших виробників вже давно відмовились від такого дизайну, вигадавши інші цікаві рішення, до прикладу, камеру, яка врізана в екран.

"Після запуску iPhone 12 джерела заявляли, що Apple тестує прототип смартфона iPhone 13, вже без цього чубчика. Якщо результати тестування задовольняють Apple, то iPhone 13 і всі наступні iPhone позбудуться цього вирізу.І навіть якщо виріз повністю не приберуть, то його мають зменшити. Так кажуть інсайдери. Згідно з цими даними, компанія повністю відмовиться від вирізу не раніше 2022 року", - йдеться в повідомленні.

Інші ж інсайдери запевняють, що Apple змінила свої плани щодо релізу нового девайсу під назвою iPhone 13. Замість нього цьогоріч мають намір представити iPhone 12s, які будуть більше схожі на аналоги сьогоденного покоління смартфонів, однак матимуть суттєві відмінності.

"Команда Тіма Кука скасувала випуск 13-ї версії смартфону на 2022 рік. Як стверджують інсайдери, девайси, які готують до випуску у другому півріччі-2021, отримають згаданий вище індекс. Цілком можливо, що наступне покоління отримає зменшений виріз під сенсор Face ID та дисплей із частотою оновлення 120 герців. Всі екземпляри матимуть камеру з лідаром, а основним чіпом стане Apple A15 Bionic", - повідомляють журналісти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що найбільші IТ-гіганти на трильйон доларів збільшили прибутки на тлі пандемії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?