Apple виплатить компенсації володарям старих iPhone - за що сплатять гроші
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple виплатить компенсації володарям старих iPhone - за що сплатять гроші

Apple виплатить компенсації володарям старих iPhone - за що сплатять гроші
Джерело:  online.ua

У корпорації Apple погодилися виплатити компенсації загальною сумою в 500 мільйонів доларів США за умисне уповільнення старих моделей iPhone. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на the Verge.

Скандал навколо уповільнення почався 2017 року. Компанія зараз намагається загасити колективний позов користувачів, які помітили уповільнення своїх гаджетів після кожного програмного оновлення в Сполучених Штатах.

В Apple готові сплатити гроші володарям смартфонів на базі операційної системи iOS 10.2.1 або 11.2, яку вони мали до 21 грудня 2017 року. Йдеться про такі моделі:
- iPhone 6;
- iPhone 6 Plus;
- iPhone 6s;
- iPhone 7;
- iPhone 7 Plus;
- iPhone SE.

Кожен власник iPhone може розраховувати на 25 доларів. Окремі учасники колективного позову отримають від 1,5 до 3,5 тисячі доларів. Також заплановано сплатити юристам близько 90 мільйонів.

Корпорація не визнала провини, але готова надати компенсацію. Так вона намагається уникнути подальших витрат.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в Apple попередили власників старих моделей iPhone та iPad. Корпорація стверджує, що гаджети не зможуть приєднатися до інтернету, якщо не отримають важливе оновлення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?