В Apple зробили попередження власникам старих гаджетів
Категорія
Технології
Дата публікації

В Apple зробили попередження власникам старих гаджетів

В Apple зробили попередження власникам старих гаджетів
Джерело:  online.ua

Представники компанії Apple оприлюднили попередження для користувачів, які мають старі версії iPhone та iPad. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Фахівці стверджують, що пристрої втратять з'єднання з інтернетом, якщо їхнє програмне забезпечення не буде оновлено.

Йдеться про техніку, яка вироблена до 2012 року. Головна причина цього - технічні характеристики наявних GPS-модулів. Ці елементи потребують перезавантаження кожні 19 років.

У разі відсутності оновлення, на модулі чекає збій. Окрім інтернету він торкнеться Аpp Store, iCloud, сервісів електронної пошти та пошуку сайтів.

За журналістськими даними, перш за все зайнятися оновленнями потрібно володарям iPhone 4 і 5 версій, iPad mini зі стільниковим зв'язком, а також iPad та iPad 2. Йдеться про оновлення до версії 10.3.4 чи 9.3.6.

Як повідомляв ONLINE.UA, спеціалісти корпорації Apple наразі працюють над створенням нового пристрою - "розумного кільця". Нещодавно було запатентовано гаджет за традиційною "яблучною" назвою - AppleRing. Вважається, що він допоможе людям контролювати свої iPhone, зменшуючи час користування ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?