Apple випустила оновлення, яке усуватиме перегрів батареї у IPhone 15
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple випустила оновлення, яке усуватиме перегрів батареї у IPhone 15

Apple
Джерело:  The Verge

Компанія Apple випустила оновлення iOS 17.0.3. Воно повинне розв'язувати проблему з перегріванням в iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. 

Apple випустила оновлення для IPhone 15

Компанія Apple випустила оновлення iOS 17.0.3. Воно повинне усунути проблему з перегріванням в iPhone 15 Pro й iPhone 15 Pro Max. 

Крім того, оновлення, що вийшло, також стосується iPad. Оновлення також виправляє кілька критичних проблем з безпекою.

Щоб здійснити оновлення, потрібно перейти в "Налаштування", вибрати "Загальні", а потім — "Оновлення програмного забезпечення". iOS 17.0.3 доступна для будь-якого iPhone, який підтримує iOS 17.

Нові iPhone 15 мають проблеми з перегрівом

Користувачі iPhone 15 почали скаржитися, що нові телефони сильно нагріваються. Apple заявила, що пристрій може бути теплішим в перші кілька днів «після налаштування або відновлення пристрою через підвищену фонову активність».

Інша проблема стосується деяких недавніх оновлень програм сторонніх розробників, які спричиняють перевантаження системи, — сказала Apple, додавши, що компанія працює з розробниками програм над виправленнями.

До програм сторонніх розробників, які спричиняють проблему, належать гра Asphalt 9, Instagram і Uber. Instagram вже вирішив проблему зі своїм додатком 27 вересня.

У Apple заявили, що iPhone 15 Pro і Pro Max не страждають від перегріву через дизайн, а нові титанові корпуси покращують тепловіддачу порівняно з попередніми моделями з нержавіючої сталі.

Apple також заявила, що ця проблема не становить ризику для безпеки та не вплине на довгострокову роботу телефону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?