Apple залишила приховане послання користувачам Windows
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple залишила приховане послання користувачам Windows

Apple залишила приховане послання користувачам Windows
Джерело:  online.ua

Перед початком вчорашньої презентації iPhone 11 Pro, Apple Watch Series 5 та нового iPad представники корпорації Apple опублікували коротке відео з підсумками своїх досягнень на ниві випуску електронних ґаджетів.

Деяких людей відеоряд цього ролика зацікавив тим, що в ньому на мить був показаний відомий більшості користувачів Windows «синій екран смерті». Як і прогнозувалось, передає ONLINE.UA, це була «пасхалка» – секретне послання для глядачів.

Повідомлення на синьому екрані було зашифровано незвичним способом – в двійковому коді. Цю комбінацію цифр при бажанні може зараз побачити будь-хто – «синій екран смерті» вставили на часовій позначці 1 хв. 24 сек. відеоролика про порівняння нового 10,2-дюймового iPad від Apple з «найбільш популярним ноутбуком на базі Windows». Якщо ж перекласти двійковий код в літери, то можна прочитати таке повідомлення:

«Що ж, ви витратили час, щоб перекласти це? Ми любимо вас».

Щодо нового iPad, якому й був присвячений сюжет відеоролика, то в Apple запевняють, що цей 10,2-дюймовий планшет, який працює на базі 4-ядерного процесора A10 Fusion, здатний за зручністю перевершити будь-які ноутбуки під управлінням Windows. Цьому допомагає зовнішня клавіатура і стілус Apple Pencil.

Ціна нового iPad становить 329 доларів або 8200 гривень. В Україні він з’явиться у продажу вже 30 вересня цього року.

Нагадаємо, що колишній співзасновник Apple Стів Возняк кілька днів тому заявив, що цю компанію потрібно розвалити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?