Арахамія закликав готуватись до важкого тижня і попердив про нові масовані атаки армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Арахамія закликав готуватись до важкого тижня і попердив про нові масовані атаки армії РФ

Арахамія закликав готуватись до важкого тижня і попердив про нові масовані атаки армії РФ
Джерело:  online.ua

Керівник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прогнозує важкий наступний тиждень та нові масовані ракетні атаки окупаційної армії РФ по енергетичній інфраструктурі України. 

Джерело: Telegram-канал Давида Арахамії

В Україні вже наступного тижня очікують нових масованих ракетних атак армії РФ 

Наступний тиждень може бути дуже важким. Росіяни планують нові теракти проти об’єктів енергетики. Екстрені служби й органи влади опрацьовують різні сценарії. Проведено багато тренувань, відпрацьовані дії енергетиків і критичної інфраструктури, кожен знає, що має робити. Ми готуємося. Готуються військові, - зазначив Арахамія.

За словами нардепа, наразі кожен українець повинен подбати про себе та свої родини в умовах масованих ракетних атак окупантів та загрози тривалих відключень світла.

Зокрема, необхідно зробити запас води, їжі тривалого зберігання, зарядити телефони і павербанки, а також дізнатися, де найближчий "Пункт незламності.

Між тим радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що передача Україні систем ППО  Patriot не має ніякого відношення до отримання наступальної зброї.

ЗРК Patriot та ескалація - слова, що не можуть бути сумісними в одному реченні. ППО - це не про наступи. Це виключно про захист дітей та мирного населення від ракетних ударів, - підкреслив радник керівника ОП.

Подоляк зазначив, що що ініціатива Польщі правильна. Проте рішення повинна прийняти Німеччина.

У той же час законний мер окупованого армією РФ Мелітополя Іван Федоров повідомив, що в Мелітопольскому районі у Запорізькій області окупанти відновлюють оборонну лінію фашистсько-німецьких загарбників Вотан.

На території Мелітопольського району загарбники сьогодні відновлюють лінію Вотан, яка проходить через селища Костянтинівка, Мордвинівка, Вознесенка, і намагаються цей рубіж утримувати і будувати свої оборонні лінії. Місто Мелітополь знамените тим, що через місто проходила оборонна лінія фашистів Вотан. Так от, на цьому тижні рашисти почали її відновлювати. Але вони забули історію, як у 1943 році її вдалося прорвати, і вони бігли досить швидко, - зазначив Федоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?