Арешт Антоненка: суд виніс рішення щодо апеляції Riffmaster'а
Категорія
Україна
Дата публікації

Арешт Антоненка: суд виніс рішення щодо апеляції Riffmaster'а

Арешт Антоненка: суд виніс рішення щодо апеляції Riffmaster'а
Джерело:  24 канал

Військовослужбовець та музикант Андрій Антоненко залишиться під арештом, бо апеляційний суд не змінив запобіжний захід. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Засідання відбулося у понеділок, 23 грудня. Узгоджений запобіжний захист - безальтернативний арешт, який чинний до 8 лютого 2020 року.

Подія викликала ажіотаж. У будівлі суду знаходилися багато осіб, які висловили готовність узяти Антоненка на поруки.

Захист наголошував не зміні запобіжного заходу на домашній арешт. Аргументували адвокати таку ініціативу утримання підозрюваним двох неповнолітніх дітей, один з яких має важку хворобу.

Нагадаємо, Андрія Антоненка, також відомого за музичним проєктом Riffmaster, підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета 2016 року. Разом з ним у справі фігурують ще кілька ветеранів АТО та ООС.

Як повідомляв ONLINE.UA, Антоненко напередодні подав до суду позови проти президента Володимира Зеленського та очільника МВС Арсена Авакова. Окрім того, аналогічні позови надалі й у відношенні генпрокурора Руслана Рябошапки, першого заступника голови Нацполіції Євгена Коваля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?