Арестович натякнув на удари ЗСУ по найбільшій авіабазі РФ в Криму Бельбек
Категорія
Україна
Дата публікації

Арестович натякнув на удари ЗСУ по найбільшій авіабазі РФ в Криму Бельбек

Арестович натякнув на удари ЗСУ по найбільшій авіабазі РФ в Криму Бельбек
Джерело:  online.ua

Вночі 18 серпня очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров підтвердив вибухи на російському аеродромі Бельбек, який знаходиться біля Севастополя. Політик повідомив, що ввечері 18 серпня прогриміли вибухи на найбільшій авіабазі росіян на окупованому півострові. Що до цього причетні ЗСУ натякнув радник глави ОПУ Олексій Арестович.

Джерело: Телеграм-канал Рефата Чубарова, Фейсбук-сторінка Олексія Арестовича

Чубаров підтверджує вибухи на авіабазі Бельбек

Щодо авіабази Бельбек в Криму. Дві речі, які треба знати. Перше. Це найбільша військова авіабаза в Криму. Друге. Там вибухи, - йдеться в повідомленні глави Меджлісу.

Більше подробиць він наразі не повідомив.

Арестович розповів про вибухи на авіабазі РФ в Криму Бельбек

Радник очільника ОПУ Олексій Арестович також підтвердив вибухи на аеродромі росіян, а також у своєму стилі натякнув, що це робота Збройних сил України.

Ось тепер справді. Авіабаза Бельбек (Крим), прильоти. Повітряна тривога у Керчі. Повітряна тривога у Севастополі. У Білгородській області вибухають склади армійського рівня (20-ої армії), що воює на Ізюмському напрямку. Як Ви розумієте – ми тут ні до чого. Курити менше треба,– іронічно зазначив Арестович.

Що відомо про вибухи біля Кримського мосту

Ввечері 18 серпня мешканці Керчі, що в окупованому Криму, у соціальних мережах масово почали повідомляти про гучні вибухи. За їхніми словами, вибухи лунали біля Кримського мосту. В небі бачали ракети. Згодом окупанти заявили, що це працювала ППО. Коментарів від ЗСУ досі не було.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?