Арестович заявив про початок поразки РФ у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Арестович заявив про початок поразки РФ у війні проти України

Арестович заявив про початок поразки РФ у війні проти України
Джерело:  online.ua

За словами радника глави Офісу президента Олексія Арестовича, російський диктатор Володимир Путін неймовірно розлютився, коли дізнався про затоплення ракетного крейсера "Москва" - президент РФ усвідомив, що це початок поразки Росії.

Джерело: Ютуб-канал Politeka Online

Арестович вважає, що поразка РФ уже почалася

На переконання Олексія Арестовича, саме знищення корабля Україною спонукало керівника Кремля до усвідомлення, що його фіаско у війні близьке.

Він (Путін – ред.) це зрозумів на рівні символічної події, яка зламала хребет верблюду. 23 роки брехні, весь світ вибудуваний під брехню, що Росія могутня держава і в це повірили всі... А тепер потрібно з цим щось робити, бо ця брехня рухне та поховає тебе. Його (Путіна – ред.) не стільки злить те, що "Москву" втопили, а те, що він не знає, що робити на внутрішньому порядку денному в Росії. Мобілізацію оголосити не можна, програти не можна, то що ж робити, – зазначив представник ОПУ.

За словами Олексія Арестовича, наразі російський диктатор активно шукає вихід із ситуації, що склалася, однак це справжній глухий кут.

Путін шукає рішення – це катастрофа, у нього немає рішення для внутрішнього порядку денного. Тепер питання – потрібно 23-річну брехню замінити чимось іншим, це дуже непросто, – підкреслив представник команди Володимира Зеленського.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?