Армія РФ атакувала ракетами Покровськ на Донеччині. Є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала ракетами Покровськ на Донеччині. Є загиблі

Армія РФ атакувала ракетами Покровськ на Донеччині. Є загиблі
Джерело:  online.ua

За інформацією президента Володимира Зеленського, злочинна армія РФ випустила ракети по Покровську на Донеччині та влучила у житлові будинки. Внаслідок ракетної атаки є жертви. 

Джерело: Facebook глави держави

Що відомо про ракетну атаку армії РФ по Покровську  

Місто Покровськ, Донецька область. Донбас, від якого Росія намагається залишити тільки розбите й обпалене каміння, - йдеться у повідомленні на сторінці Зеленського.

За словами Зеленського, окупанти завдали два ракетних удари по місту.

Влучання по звичайному житловому будинку. На жаль, є жертви. На місці - рятувальники та всі необхідні служби. Триває порятунок людей, - повідомив президент.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що станом на зараз відомо про двох загиблих жінку та чоловіка. Чотирьох поранених забрала швидка.

При цьому він зазначив, що російських терористів потрібно зупинити і силою позбавити можливостей воювати та вбивати цивільних.

У свою чергу голова Донецької ОВА Павло Кириленко розповів, що, за попередніми даними, внаслідок ворожої атаки на Покровськ відомо про 7 поранених.

Внаслідок атаки пошкоджено дев'ятиповерхівку та п'ятиповерхівку, житлові будинки у приватному секторі, готель, магазини, адміністративні будівлі, підкреслив голова ОВА.

Що відомо про атаки армії РФ в інших регіонах

Керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що внаслідок збиття ворожої ракети в регіоні від уламків постраждала місцева жителька.

За його словами, українським військовим в області за останню добу вдалось знищити два ворожих безпілотники та одну ракету.

Однак в результаті падіння уламків ракети у Дніпровському районі постраждала 34-річна жінка. Вона отримала садна, медики оцінюють її стан як задовільний.

Військові злочинці армії РФ також обстріляли Нікопольский район. В результаті цього одна людина загинула і ще одна отримала поранення.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?