Війська РФ двічі за ранок обстріляли Херсон з артилерії. Є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ двічі за ранок обстріляли Херсон з артилерії. Є поранені

Війська РФ двічі за ранок обстріляли Херсон з артилерії. Є поранені
Джерело:  online.ua

Зранку 3 серпня війська РФ обстріляли церкву у середмісті Херсона. Під час гасіння пожежі окупанти завдали удару знову, поранивши рятувальників.

Джерело: ДСНС, Херсонська ОДА

Обстріли Херсона

Під час першого обстрілу поранення отримали три пасажири тролейбуса, що їхав повз собор у момент російського удару. Їх доставили до лікарні.

39-річній жінці та 53-річному чоловіку надається медична допомога, проводиться обстеження.

74-річний чоловік отримав тяжкі поранення грудної клітини та закриту черепно-мозкову травму, лікарі борються за його життя.

Пізніше у ДСНС повідомили, що окупанти обстріляли рятувальників, що гасили пожежу в Свято-Катериненському соборі.

Постраждало четверо співробітників ДСНС. Всі вони госпіталізовані, їм надається необхідна допомога. Пошкоджена спецтехніка, - повідомили у ДСНС.

Ситуація в Херсонській області

В ОДА повідомили, що за минулу добу окупанти здійснили 55 обстрілів області, випустивши 264 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА, ПТРК та авіації.

По Херсону випустили 72 снаряди, поціливши у житлові квартали населених пунктів області; приміщення двох банків та консульства, територію слідчого ізолятора у місті Херсоні.

Двоє людей отримали поранення. У середньому стані тяжкості шпиталізували 56-річну жінку, 59-річному чоловіку лікарі надали допомогу на місці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?