Армія РФ обстріляла Херсон з "Градів". Є загиблий та постраждалі комунальники
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Херсон з "Градів". Є загиблий та постраждалі комунальники

Армія РФ обстріляла Херсон з "Градів". Є загиблий та постраждалі комунальники
Джерело:  online.ua

Зранку російська армія завдала удару по центру Херсона. Загинув працівник міського комунального підприємства, ще четверо отримали поранення.

Джерело: Херсонська ОВА

Що відомо про удар по Херсону

Голова ОДА Олександр Прокудін повідомив, що близько 8:20 окупанти обстріляли центральну частину Херсона з РСЗВ “Град”.

Під ворожий удар потрапив працівник міського комунального підприємства. Від отриманих поранень чоловік загинув на місці, - йдеться у повідомленні.

Пізніше Прокудін уточнив, що чоловіки 46 та 43 років внаслідок обстрілу отримали контузії. Їх шпиталізували до медзакладу, лікарі надають їм допомогу.

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив про чотирьох постраждалих працівників комунального підприємства Херсонської міськради.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Ситуація в Херсонській області

За даними ОВА, за минулу добу окупанти здійснили 68 обстрілів, випустивши 358 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків та БПЛА.

По місту Херсон ворог випустив 36 снарядів. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію та споруди заводу і підприємства у Херсоні.

Через російську агресію 5 людей дістали поранення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?