Армія РФ дронами атакувала порти на Одещині. Є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ дронами атакувала порти на Одещині. Є поранені

Армія РФ дронами атакувала порти на Одещині. Є поранені
Джерело:  online.ua

За інформацією Оперативного командування Сил оборони півдня України, злочинна армія РФ атакувала іранськими ударними дронами типу "Шахед" припортову інфраструктуру  Подунав'я у Одеській області.

Джерело: Telegram ОК "Південь"

Що відомо про наслідки ворожих атак дронами по портах в Одеській області 

Окупанти здійснили кілька хвиль атак ударними БпЛА "Shahed-136/131" з південного та південно-східного напрямку (мис Чауда, Крим та Приморсько-Охтарськ, РФ). Всього зафіксовано пуски 25 ударних БпЛА "Shahed-136/131", 22 з них знищено силами та засобами Повітряних сил у взаємодії з протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, - повідомляють у Південному оперативному командуванні.

Зазначається, що внаслідок атак було вражено припортову інфраструктуру, спалахнула пожежа, яку оперативно загасили підрозділи ДСНС.

Що відомо про атаки армії РФ по портах на Одещині 

Російські війська останніми місяцями посилили удари по портовій інфраструктурі України. Так, у ніч проти 16 серпня російські військові обстріляли південь України дронами-камікадзе. Сили ППО збили 13 "Шахедів" у межах Одеської та Миколаївської областей.

При цьому головною метою загарбників знову були порти. Так, вони атакували порт Рені в Одеській області.

У двох металевих складах ангарного типу загорілись два трактори. Також постраждала будівля старого елеватора, частина силосів та складів для зберігання зернових. До того ж, було зруйновано новий склад під зерно, майже добудований.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?