Армія РФ готує масований ракетний удар по Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ готує масований ракетний удар по Україні

Армія РФ готує масований ракетний удар по Україні
Джерело:  online.ua

Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зазначив, що окупаційна армія РФ готує чергову злочинну масовану ракетну атаку по об'єктах цивільної та критичної інфраструктури в Україні. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти готують чергову масовану ракетну атаку по Україні 

Зокрема, Ігнат припустив, що ймовірно російські військові накопичують запаси ракет для проведення масованих атак по цивільним та критичним об'єктам в Україні.

Ворог побачив, що ефекту від поодиноких ударів в них не так багато. Тому що, якщо летить невелика кількість ракет, то вони будуть обов'язково збиті. А коли йдуть масовані обстріли, яких в нас в жовтні було чотири, найбільший - 10 жовтня, ворог кілька місяців накопичував свої засоби, щоб не залишитись ні з чим... Тому, імовірно, що вони наразі накопичують певний запас, щоб бити залпом. Тому що не полишив ворог своїх намірів руйнувати нашу критичну інфраструктуру, - наголосив Ігнат.

За його словами, таким самим чином російські окупанти можуть накопичувати кількість ударних БПЛА.

У той же час представники Генштабу ЗСУ зазначили, що у разі повторного наступу російських військ з території Білорусі ворог отримає потужну відсіч.

Активна оборона. Так будуть діяти наші воїни на випадок, якщо ворог надумає повторити наступ з території Республіки Білорусь. З моменту перетину державного кордону з Україною почнеться масоване вогневе ураження окупантів. Кожна дорога і стежина, ліси та пагорби стануть для ворога пасткою або неприємним сюрпризом. Його втрати будуть величезними, - зазначають у Генштабі ЗСУ.

Для оборони та відсічі збройної агресії буде задіяно всі можливі інженерні загородження, мінування місцевості та використання фугасів.

Активно діятимуть підрозділи спеціального призначення, Сухопутних військ, Повітряних сил та Ракетних військ і артилерії, - підкреслили представники Генштабу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?