Армія РФ хотіла захопити Вуглегірську ТЕС — ЗСУ змусили ворога відійти
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ хотіла захопити Вуглегірську ТЕС — ЗСУ змусили ворога відійти

Армія РФ хотіла захопити Вуглегірську ТЕС — ЗСУ змусили ворога відійти
Джерело:  online.ua

16 липня російські війська на Словʼянському та Бахмутському напрямках намагалися покращити тактичне положення і встановити контроль над Вуглегірською ТЕС, проте українські воїни змусили противника відійти.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

ЗСУ не пустили росіян до Вуглегірської ТЕС

За словами наших бійців, на Словʼянському та Бахмутському напрямках ворог зосереджує основні зусилля на встановленні контролю над містами Сіверськ та Бахмут.

Російські солдати проводили обстріл цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Сіверськ, Верхньокам’янське, Олександрівка, Никифорівка, Донецьке, Спірне, Травневе, Покровське, Соледар, Нью-Йорк, Кодема та інших. Окупанти завдали авіаударів неподалік Нью-Йорка, Берестового і Соледара.

Наступальними та штурмовими діями ворог намагався покращити тактичне положення в районах населених пунктів Івано-Дар’ївка, Григорівка, Новолуганське, Семигір’я та встановити контроль над територією Вуглегірської ТЕС. Успіху не має – українські воїни змусили противника відійти, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на Слобожанському напрямку противник здійснює перегрупування підрозділів з метою подальшого просування у напрямках населених пунктів Барвінкове та Словʼянськ.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти обстрілювали позиції українських військ із мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Новобахмутівка, Новомихайлівка, Володимирівка, Кам’янське, Вугледар, Невельське, Времівка, Білогір’я, Гуляйполе, Залізничне, Ольгівське, Малі Щербаки, Тоненьке, Пречистівка, Новопіль, Новосілка та інших. Авіаудар зафіксовано поблизу Авдіївки, - йдеться в повідомленні.

За словами українських воїнів, підрозділи ЗСУ продовжують успішні виконання ракетно-артилерійських вогневих завдань на визначених напрямках та стійко тримають оборону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?