Армія РФ кинула у бій практично всі резерви в районі Авдіївки — речник ЗСУ Дмитрашківський
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ кинула у бій практично всі резерви в районі Авдіївки — речник ЗСУ Дмитрашківський

Армія РФ кинула у бій практично всі резерви в районі Авдіївки — речник ЗСУ Дмитрашківський
Джерело:  online.ua

За словами речника об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олексія Дмитрашківського, темпи наступу злочинної армії РФ в районі Авдіївки знижуються. На цьому напрямку росіяни кинули у бій майже всі наявні резерви. Наразі окупанти додатково перекидають підрозділи з півдня України.

Джерело:  "Еспресо"

Що відомо про ситуацію в районі Авдіївки 

Дмитрашківський підкреслив, що ситуація в районі міста починає дуже сильно нагадувати Бахмут.

Чому зменшилась кількість наступальних дій і чому немає техніки? Наступальні дії зменшились через втрати - ворог використав майже всі свої резерви, які мав. Зараз росіяни потребують дуже великих поповнень живої сили. Саме через це кількість наступів зменшилась на Авдіївському напрямку. Але ворог постійно перекидує сили з Криму та Мелітополя та поповнюють підрозділи, - зазначив речник Сил оборони Таврійського напрямку.

Ситуація у зонах бойових дій в Україні за даними британської розвідки 

За інформацією аналітиків розвідки міноборони Великої Британії, українські військові продовжують відбивати атаки злочинної армії РФ на сході України.

Епіцентром важких боїв залишається місто Бахмут.

У розвідці Великої Британії зазначають, що злочинна російська армія намагається вести наступ за кількома напрямками, на Бахмутському та Лиманському, а також у районі Авдіївки. Наразі значного просування ворога не зафіксовано.

На інших напрямках тривають локальні зіткнення, проте ситуацію стабільна. Окупанти також обстрілюють мирні населені пункти вздовж всієї лінії фронту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?