Армія РФ може влаштувати підриви на Запорізькій АЕС
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ може влаштувати підриви на Запорізькій АЕС

Армія РФ може влаштувати підриви на Запорізькій АЕС
Джерело:  online.ua

Генштаб ЗСУ озвучив попередження, що солдати РФ можуть влаштувати підриви на Запорізькій атомній електростанції, щоб остаточного вивести її з ладу та спровокувати техногенну катастрофу, звинувативши при цьому Україну. Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов.

Джерело: ютуб-канал Військове телебачення України

Росіяни можуть влаштувати підриви на Запорізькій АЕС - Генштаб

Враховуючи відсутність у так званої "другої армії світу" будь-якої гуманності, дотримання міжнародних конвенцій, а також патологічну брехню всіх кремлівських політиків і пропагандистів, противник може ухвалити "непростые решения", - попереджає Олексій Громов.

За його словами, цілком ймовірно, що під час відступу російські окупанти може вдатися до проведення серії терактів з підривом житлових масивів, перетворення тимчасово окупованих територій на випалену землю, із завданням критичних збитків інфраструктурі.

Окрім того, наголошується, що враховуючи гучні фейки Кремля про бруднк бомбу України, також можливо, що росіяни вирішать організувати підриви на ЗАЕС, з метою її остаточного виведення з ладу та провокування локальної техногенної катастрофи. Після цього, вони звинуватятьу всьому ЗСУ.

Навіть прогнозовані російськими військовими під час зустрічі з аташе наслідки такої катастрофи на ЗАЕС були передбачені з урахуванням напрямку вітру і , відповідно, розповсюдження загроз – у західному напрямку, - пояснює Громов.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?