Армія РФ може влаштувати провокації та обстріли на території Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Армія РФ може влаштувати провокації та обстріли на території Білорусі

Армія РФ може влаштувати провокації та обстріли на території Білорусі
Джерело:  online.ua

Представники міжнародної спільноти розслідувачів InformNapalm зазначають, що в Кремлі можуть прийняти рішення про обстріл території Білорусі, або влаштувати теракт з метою звинуватити у цьому Україну.

Джерело:  InformNapalm

Кремль може готувати провокації на території Білорусі 

Не виключаємо, що росіяни можуть з метою пропаганди самі обстріляти Білорусь або організувати теракти, щоб дотиснути Лукашенка і пустити в брухт, замінивши на більш поступливіший кадр, - зазначають журналісти-розслідувачі.

За їх словами, поки російська армія з території Білорусі завдавала ракетних ударів по українських містах, використовувала Білорусь як плацдарм для вторгнення, за цей час Україна жодного разу не завдала удару по території Білорусі, навіть по місцях розташування російських сил.

Тобто поки Лукашенко грає на шкіряній флейті Путіна і озвучує своїм гнилим ротом пропагандистські тези рашистів, українці жодного разу не вдарили, - зазначають представники спільноти.

Зокрема, протягом останніх декількох дній Білорусь перекинула до кордону з Україною ракетні комплекси "Іскандер".

При цьому Лукашенко заявив про намір створити оперативне командування на кордоні з Україною.

Тим часом північний флот Російської Федерації провів випробування гіперзвукової ракети "Циркон" поблизу Швеції та Фінляндії.

Повідомляється, що випробувальний пуск був здійснений з корабля в Баренцевому морі по морській мішені в Білому морі.

За даними об'єктивного контролю гіперзвукова крилата ракета "Циркон" успішно вразила морську мішень, розташовану на відстані близько 1000 км. Політ гіперзвукової ракети відповідав заданим параметрам, - повідомили представники Міноборони РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?