Армія РФ намагається просуватися до центру Бахмута — Сирський
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ намагається просуватися до центру Бахмута — Сирський

Армія РФ намагається просуватися до центру Бахмута — Сирський
Джерело:  online.ua

Наразі на Бахмутському напрямку тривають інтенсивні бої. Російські окупанти намагаються просунутися до центру Бахмута, але сили оборони не дають їм цього зробити.

Джерело: Олександр Сирський

Яка ситуація у Бахмуті 21 березня

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що оборона Бахмута триває.

Вздовж всієї лінії фронту в зоні відповідальності Східного угруповання військ йдуть інтенсивні бойові дії, — додав генерал-полковник.

За його словами, на Бахмутському напрямку постійно знищується ворожа техніка, жива сила противника та ворожі склади.

Штурмові групи ворога намагаються просуватися з околиць до центру міста, але Сили оборони працюють і знищують їх 24/7, — заявив Сирський.

Артилерія 24-ї бригади ім. Короля Данила завдає потужних ударів по позиціях ворога. А десантники 80-ї бригади стримують штурми противника не даючи йому просунутись вперед.

Армія РФ зазнає численних втрат в районі Авдіївки

Військові злочинної армії РФ оприлюднили відеозвернення до Путіна після чергової поразки та численних втрат в районі Авдіївки на Донеччині та поскаржились, що їх використовують у якості "гарматного м’яса".

Окупанти жаліються, що отримали наказ йти на штурм укріплених позицій українських військових під Авдіївкою, фактично не маючи ефективного озброєння.

Нас відправили на штурм укріпрайону під Авдіївкою без розвідки, без належної підготовки та артилерійської підтримки, без зв’язку з іншими підрозділами. В результаті, втрати склали близько 70% особового складу, — заявляє один з військових 138-ої бригади.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?