Армія РФ не полишає спроб застосовувати ДРГ на півночі — Наєв
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ не полишає спроб застосовувати ДРГ на півночі — Наєв

Армія РФ не полишає спроб застосовувати ДРГ на півночі — Наєв
Джерело:  online.ua

Російські диверсійно-розвідувальні групи вкотре намагалися проникнути на територію Чернігівської та Сумської областей.

Джерело: командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергій Наєв

Армія РФ не полишає спроб застосовувати ДРГ на півночі

Російська Федерація не полишає спроб знайти слабкі місця у нашій обороні безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках. У прикордонні фіксується проникнення диверсійно-розвідувальних груп, але всі спроби були невдалими, - написав Наєв.

За його словами, наразі вживаються всі необхідні заходи щодо посилення наших оборонних спроможностей. Зокрема, сили оборони збільшують кількість невибухових інженерних загороджень і встановлюють додаткові камери спостереження.

З огляду на зазначене, можна впевнено сказати, що у разі спроби перетину будь-якої ділянки державного кордону ворог успіху не матиме. Якщо ж рівень загрози зростатиме, Генеральним Штабом ЗСУ передбачено підсилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України, - зазначив командувач.

Російські ДРГ

Зазначимо, що ворожі диверсанти періодично намагаються проникнути на підконтрольну Україні територію. Найчастіше такі випадки фіксують у Херсонській, Харківській Чернігівській та Сумській областях.

Так, 4 червня російські диверсійно-розвідувальні групи вдруге за тиждень намагались проникнути на територію Харківської області.

А 25 червня російські військові намагались поникнути на території Сумської області, однак через відпір ЗСУ зазнали втрат та відступили.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?