РФ готує можливі провокації у районі Чернігівщини — ОК "Північ"
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ готує можливі провокації у районі Чернігівщини — ОК "Північ"

РФ готує можливі провокації  у районі Чернігівщини — ОК "Північ"
Джерело:  online.ua

Окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу. Ймовірно, вони планують звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності.

Джерело: Оперативне командування "Північ"

Росія планує провокацію на кордоні з Чернігівською областю

Солдати армії РФ, ймовірно, планують провокації до річниці повномасштабного наступу.

Скоріш за все, їх метою є звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності.

Про це свідчать дані розвідки, де зафіксований рух колон військової техніки в районі кордону із Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою силою, що була одягнена у піксель, схожий на форму Збройних Сил України, - говориться в повідомлені.

Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають подібного на меті.

Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не посягаючи на чужі території, а виключно захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога, - додали в ОК "Північ".

Що відомо про наступ на Чернігівщині

На Сіверському напрямку українські захисники готові до будь-якого розвитку подій. Втім, ЗСУ не дадуть окупантам РФ дійти до Чернігова.

При цьому, окупанти систематично обстрілюють території Сумської та Чернігівську області.

Повідомляється, що Росія може напасти на Україну з власної території, а білоруський напрямок буде лише відвертати увагу.

Як відомо, бої за Чернігів почалися з першого дня повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну 24 лютого 2022 року.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?