Ознак підготовки армії РФ до нових наступів немає — Наєв
Категорія
Україна
Дата публікації

Ознак підготовки армії РФ до нових наступів немає — Наєв

Ознак підготовки армії РФ до нових наступів немає — Наєв
Джерело:  online.ua

За словами командувача  Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, наразі не має ознак підготовки злочинною армією РФ до наступів на нових напрямках напередодні річниці злочинного вторгнення, однак існує загроза масованих ракетних атак. 

Джерело: "Укрінформ"

Що відомо про можливе загострення ситуації до річниці злочинного вторгнення армії РФ в Україну 

Я думаю, що, першочергово, це буде обумовлено ракетними ударами. Ознак нарощення сил на інших напрямках, крім тих, де ворог веде наступальні дії, на даний час не спостерігається, - підкреслив Наєв.

За його словами, наразі у ЗСУ достатньо сил для стабілізації ситуації у разі повторного наступу окупаційної російської армії на Київ.

Станом на даний момент кількість наших військ достатньо для того, щоб вести стабілізаційні дії, якщо для цього буде потрібно. Якщо противник підвищуватиме кількість своїх військ, я ще раз зазначу: ми дзеркально підвищимо свою кількість, - підкреслив військовий.

Генерал додав, що робота з нарощування кількості військ проводитиметься постійно для того, щоб зрівняти сили сторін.

При цьому, за його словами, на північному напрямку у ворога немає ресурсів для проведення наступальних дій.

Що відомо про успіхи ЗСУ та втрати окупантів на сході Україні 

У Держприкордонслужбі зазначили, що підрозділи українських прикордонників відбили чергову атаку армії РФ в районі Бахмута. Внаслідок бойової роботи ліквідовано десяток окупантів, ще одного "вагнерівця" взяли в полон.

Прикордонники відбили ворожу атаку на опорний пункт під Бахмутом. В результаті знищили 10 оккупантів, і 1 "вагнерівця" взяли в полон, - повідомили в ДПСУ.

Зі свого боку керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що українські військові зупинили спробу прориву окупантів в районі Кремінної та знищили колону ворожої військової техніки.

Рашисти намагалися здійснити прорив силами до однієї роти танків та роти піхоти. Що з того вийшло - гарне багаття з танків "на мільйон". Слава українським захисникам! - зазначив Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?