Арахамія заявив про заміну Резнікова на Буданова на посту голови Міноборони
Категорія
Політика
Дата публікації

Арахамія заявив про заміну Резнікова на Буданова на посту голови Міноборони

Арахамія заявив про заміну Резнікова на Буданова на посту голови Міноборони
Джерело:  online.ua

За словами керівника парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, під час наступного пленарного засідання найближчим часом Верховна Рада ухвалить рішення про відставку діючого міністра оборони Олексія Резнікова та призначення на його місце керівника Головного управління військової розвідки Кирила Буданова. 

Джерело: РБК-Україна

Що відомо про плани щодо звільнення Резнікова та призначення Буданова головою Міноборони 

При цьому, за словами Арахамії, Василя Малюка буде призначено головою СБУ, а Ігоря Клименка - головою МВС.

При цьому Резніков Рєзніков замінить Павла Рябікіна на посади міністра з питань стратегічних галузей промисловості України.

У той же час, за словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, Олексій Резніков на посту голови Міноборони проводить вкрай ефективну роботу щодо переговорів із західними партнерами стосовно надання озброєнь.

Резніков був вкрай ефективний щодо комунікації з нашими партнерами. І це дуже важлива складова в даному випадку, - підкреслив Подоляк.

За його словами, сьогодні була заява Резнікова, що в разі, якщо президент України буде наполягати на відставці, то він напише заяву та піде у відставку.

При цьому представник ОП зауважив, що війна ще триває і зараз проводяться надто складні переговори щодо ракет підвищеної дальності, штурмової авіації, логістичного забезпечення снарядами та іншого.

І оцим постійно займався Резніков. В нього були чудові особисті відносини. А переговори, це в тому числі не тільки математичні формули, а ще й особисті відносини, ще й довіра, - підкреслив Подоляк.

Він закликав декілька днів почекати, проте зазначив, що навіть у разі відставки Резнікова, відповідна заміна повинна бути не менш професійною.

Коли ми говоримо про заміну Резнікова, треба розуміти, що треба знайти таку кандидатуру, яка зможе перебрати на себе питання й отримати довіру і добрі особисті відносини, щоб переговори велись на такому ж потужному і професійному рівні, - наголосив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?