Літаки будуть — Резніков анонсував позитивне рішення партнерів України
Категорія
Політика
Дата публікації

Літаки будуть — Резніков анонсував позитивне рішення партнерів України

Літаки будуть — Резніков анонсував позитивне рішення партнерів України
Джерело:  online.ua

Як стверджує очільник Міноборони України Олексій Резніков, незабаром наші Збройні сили все-таки отримають літаки від міжнародних партнерів офіційного Києва.

Джерело: "Укрінформ"

Резніков заявив, що Україна отримає літаки від партнерів

Сьогодні в плані одержання зброї ми отримали все, залишилися тільки літаки. Можу додати вам оптимізму — літаки теж будуть, питання просто — які, - зазначив Олексій Резніков.

За його словами, міжнародні лідери постійно чують від команди Володимира Зеленського про потребу в літаках, адже це також дуже важлива частина протиповітряної оборони.

Міністр оборони уточнив, що ЗСУ можуть отримати як F-16, так і інші літаки.

Україна продовжує отримувати важливе озброєння

Глава Міноборони також звернув увагу на те, що Україна стане другою у світі державою за кількістю самохідних артилерійських установок CAESAR після країни-виробника Франції.

Наприклад, по системах CAESAR ми з вами будемо другі в світі після Франції, країни виробника. Зараз ще приїдуть 12 CAESAR, які після мого візиту оголосив міністр оборони Франції. Плюс рішення королівства Данія передати нам CAESAR, їх вони замовляли для себе у французького виробника, - наголосив Олексій Резніков.

За його словами, незабаром також стартує навчання наших воїнів на танках Leopard за кордоном.

Ми чітко розуміємо, скільки, коли, яка країна нам дасть (танки – ред.). Ми чітко розуміємо, що із завтрашнього дня, із понеділка (6 лютого - ред.) вже починається навчання танкових екіпажів за межами України на Leopard, - підкреслив український міністр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?