Шольц повідомив про домовленість із Зеленським щодо західної зброї
Категорія
Політика
Дата публікації

Шольц повідомив про домовленість із Зеленським щодо західної зброї

Шольц повідомив про домовленість із Зеленським щодо західної зброї
Джерело:  online.ua

Німецький лідер Олаф Шольц офіційно підтвердив, що міжнародна спільнота домовилася із українським президентом Володимиром Зеленським про те, що зброя, яку ЗСУ надає Захід, не буде використана для атак території РФ. 

Джерело: Bild

Шольц підтвердив домовленість із Україною щодо західної зброї

Журналісти поцікавилися у канцлера ФРН, чи справді була укладена домовленість з офіційним Києвом про те, що західна зброя буде використовуватися винятково на території України, і що Росія не буде нею атакована нею. На це запитання Олаф Шольц відповів ствердно.

Щодо цього існує консенсус, - заявив він.

Окрмі того, Шольц уточник, за якими принципами офіційний Берлін надає військову допомогу Україні.

 Разом з нашими союзниками ми передаємо Україні бойові танки, щоб вона могла себе захистити. Ми ретельно зважували кожну поставку зброї, тісно координували її з нашими союзниками, насамперед з США. Такий спільний підхід запобігає ескалації війни, - наголосив він.

Шольц відреагував на чергову брехню Путіна про танки

Також глава Німеччини прокоментував брехливі заяви російського диктатора Володимира Путіна про те, що "німецькі танки знову" загрожуватимуть РФ.

Його слова є частиною серії абсурднних історичних порівнянь, які він використовує для виправдання свого нападу на Україну. Але ця війна не може бути виправдана нічим. Росія веде нещадну війну проти України, - нагадав Кремлю та міжнародній спільноті Олаф Шольц.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?