Армія РФ обстріляла парк автобусів в Херсоні
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла парк автобусів в Херсоні

Армія РФ обстріляла парк автобусів в Херсоні
Джерело:  online.ua

Злочинна армія РФ продовжує підступно обстрілювати цивільну інфраструктуру в Херсоні. На цей раз під обстріл потрапив міський парк автобусів.

Джерело: Telegram очільника Херсонської ОВА

Що відомо про ворожі обстріли Херсона та області 

За інформацією очільника ОВА Олександра Прокудіна, в результаті обстріла російських військових зафіксовані влучання на території парку міських автобусів.

Годину тому ворог вдарив по автобусному парку - пошкоджені транспортні засоби, - зазначив Прокудін.

За його словами, нащастя, в результаті обстрілу не має постраждалих.

 Представники Херсонської ОВА також повідомили, що російські окупанти обстріляли школу та медзаклад у селі Зміївка під Бериславом.

Учора росіяни вдарили по селу Зміївка Бериславської громади. Ворог вкотре поцілив у будівлю місцевої школи, а також пошкодив приміщення медичної амбулаторії, - йдеться у повідомленні ОВА.

На щастя, через ворожу атаку мирні мешканці не постраждали.

Що відомо про наслідки обстрілів окупантів в інших регіонах

За інформацією керівника Луганської ОВА Артема Лисогора, вдень, 18 квітня, російська армія обстріляла село Невське. Внаслідок обстрілу поранення отримала місцева жителька.

У Невському поранено ще одну жінку - росіяни не припиняють обстрілювати мирні помешкання. Ворожий обстріл населеного пункту розпочався 18 квітня приблизно о 19:00, - повідомляють представники ОВА.

Зазначається, що противник продовжує відкривати масований вогонь з артилерії різних калібрів. В Луганській області росіяни майже щодня випускають велику кількість снарядів.

І все частіше від цього страждають цивільні, які ще залишаються в прифронтових селах. Учора ввечері поранено літню жінку. В неї мінно-вибухова травма, осколкові рани стегна. Постраждалу госпіталізували до однієї з лікарень Донецької області, - зазначив Лисогор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?