Армія РФ обстріляла ракетами інфраструктуру поблизу Чугуєва на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла ракетами інфраструктуру поблизу Чугуєва на Харківщині

Армія РФ обстріляла ракетами інфраструктуру поблизу Чугуєва на Харківщині
Джерело:  online.ua

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що кремлівська армія завдала масованого ракетного удару по інфраструктурному об'єкту поблизу Чугуєва. 

Джерело: інформація від керівників ОВА

Що відомо про ворожі обстріли на Харківщині 

За інформацією Синєгубова, внаслідок ворожої ракетної атаки по інфраструктурному об'єкту є постраждалий.

В Чугуївському районі 4-ма ракетними ударами пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Попередньо, 1 людина отримала поранення, - зазначив голова ОВА.

Також вчора окупанти зі ствольної, реактивної артилерії та мінометів обстріляли населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

Вчора ввечері – ракетний удар, Холодногірський район. Внаслідок обстрілу на дорозі з'явилася вирва, потерпілих немає.

В Чугуївському районі ракетними ударами пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

Також вчора ввечері - 4 ракетних удари, Слобожанська ОТГ.

Протягом доби ворог масовано обстрілював м. Куп'янськ та населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

За минулу добу з пораненнями госпіталізовано 6 людей в Куп'янському районі, в тому числі 16-річний хлопець, в Чугуївському районі — один госпіталізований, в Ізюмському поранення зазнав ще один хлопець 16 років.

В області триває розмінування протягом доби підрозділи ДСНС знешкодили 702 вибухонебезпечних предметів.

Що відомо про ворожі обстріли на Луганщині 

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що українські військові протягом доби завдали 25 ударів по позиціях кремлівської армії в регіоні.

Підтверджені влучання у понад 19 районах зосередження озброєння та військової техніки окупантів,  а також знищені 6 ЗРК противника. Крім того, наші підрозділи ППО збили 5 крилатих ракет та 9 БпЛА.

Ракетні війська і артилерія за добу уразили 3 пункти управління, 5 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів. У зону вогневого ураження також потрапила ворожа станція радіоелектронної боротьби.

Відбиті атаки противника у напрямках населених пунктів Терни, Опитне, Веселе, Невельське, Одрадівка, Іванград, Бахмут, Нова Кам’янка та Сухий ставок. Ворог 14 разів обстріляв з артилерії позиції наших бійців на лінії зіткнення.

Обстріли Запорізької області 

Зранку кремлівська армія випустила по Запоріжжю 3 ракети типу С-300. Уражено об’єкти інфраструктури. На місці влучань виникли пожежі. Працюють рятувальні служби.

За попередньою інформацією, постраждалих немає. Дані щодо наслідків уточнюються.

Обстріли на Сумщині

Вночі Дружбівську громаду обстрілювали з реактивної артилерії (10 прильотів). Детальна інформація щодо наслідків наразі уточнюється.

За минулу добу ворог обстріляв Білопільську, Ворожбянську, Зноб-Новгородську, Великописарівську громади. В усіх випадках обійшлося без жертв та руйнувань.

Обстріли Дніпропетровської області 

Ворог обстріляв Нікопольський та Синельниківський райони.

У Синельниківському ударив по Межівській громаді. Поранено одну людину. Пошкоджені промислове підприємство та приватні будинки.

Нікопольський район росіяни атакували "Градами", важкою артилерією та дронами.

Люди не постраждали.

У Мирівській, Червоногригорівській та Першотравненській громадах пошкоджені приватні будинки, водогін та лінія електропередач. У Марганецькій громаді масштаби руйнацій уточнюються.

Сьогодні вночі над областю нашими ППО знищено 4 ворожих дронів-камікадзе.

Обстріли на Донеччині 

Вночі — обстріл Костянтинівки, зруйновано під'їзд багатоповерхівки. Щодо постраждалих інформація уточнюється.

Вночі також — обстріли селищ Піски, Невельське, Водяне, Первомайське.

За минулу добу по області 2 загиблих, 6 поранених цивільних.

Обстріли Миколаєва та області 

Наразі внаслідок вчорашнього масованого ракетного удару по Миколаєву кількість жертв становить сім людей.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Сьогодні на ранок під час обстрілів одного з населених пунктів громади було пошкоджено об'єкти торгівлі та адміністративні будівлі. Без жертв та постраждалих.

Також вчора ввечері були обстріли околиць села Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?