Армія РФ обстріляла житлові квартали Торецька на Донеччині — є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла житлові квартали Торецька на Донеччині — є загиблі та поранені

Армія РФ обстріляла житлові квартали Торецька на Донеччині — є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

В результаті масованого обстрілу житлових кварталів Торецька на Донеччині кремлівською окупаційною армією загинуло щонайменше шестеро людей, ще двох вдалось врятувати.

Джерело: Facebook-сторінка  ДСНС України

Наслідки обстрілу окупантами Торецька 

Представники ДСНС повідомляють, що один з випущених окупантами снарядів влучив у двоповерховий будинок, через що загинули щонайменше шестеро людей.

Під час проведення пошуково-рятувальних робіт співробітниками Служби порятунку було виявлено та вилучено тіла 5 загиблих осіб, врятовано з-під завалу 3 особи, 1 з яких померла в лікарні, - повідомляють у відомстві.

За інформацією від керівників ОВА, кремлівська окупаційна армія безуспішно намагається вийти до адмінкордонів регіону та проводить масовані ракетні атаки та обстріли Миколаєва, Харкова та інших міст.

Протягом минулої доби армія РФ 4 рази обстрілювала Юнаківську громаду на Сумщині, ввечері — артобстріл зі ствольної артилерії по Шалигінській громаді, мінометний обстріл Білопільської громади.

Вночі — мінометні обстріли Шалигінської та Юнаківської громад.

На Дніпропетровщині окупанти кілька разів проводили масований обстріл Нікополя з РСЗВ. Попередньо, одна людина поранена, госпіталізована.

Зруйновано до 10 приватних будинків, є пошкодження у місцевій лікарні, на двох місцевих підприємствах та у порту.

Через вечірній обстріл Київського району Харкова зафіксовані часткові руйнування та пошкодження багатоповерхових будинків.

Вночі окупанти обстріляли також смт Золочів. Внаслідок обстрілу приватного домоволодіння горіла господарча споруда, гараж.

Вночі в м. Чугуїв внаслідок обстрілу пошкоджено 5-ти поверховий житловий будинок.

На Луганщині кремлівська окупаційна армія безуспішно намагалась просунутись у бік Верхньокам’янки, а також зазнала невдачі під час наступу в районі Білогорівки.

За ніч: 5 авіаударів, 13 артобстрілів. Окупаційні ЗМІ з посиланням на "владу" м. Алчевська повідомляють про руйнування тролейбусного депо та профілакторію ракетним ударом HIMARS

На Донеччині протягом доби під ворожими обстрілами перебували Костянтинівка, Соледар, Торецьк, Сіверськ, Вугледар, Мар'їнка, Новий Донбас, Краматорськ.

Зранку Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу. Попередньо відомо про влучання в автосалон та салон з продажу сільгосптехніки. Інші влучання були по околицях міста.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Вчора протягом дня фіксувалися обстріли сіл Лимани та Українки Галицинівської громади. Влучення переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає.

Внаслідок ворожих обстрілів у селищі Березанка Березанської громади відбулось займання пшениці.

Баштанський район: продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?