Армія РФ перетворила Мар'їнку на руїни — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ перетворила Мар'їнку на руїни — Маляр

Армія РФ перетворила Мар'їнку на руїни — Маляр
Джерело:  online.ua

За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, підрозділи злочинної армії РФ кожень день намагаються штурмувати Мар'їнку на Донеччині та прорвати лінію оборони українських військових, однак ЗСУ протидіють планам ворога і не дають їм захопити місто.

Джерело: Telegram Ганни Маляр

Що відбувається в районі Мар'їнки 

Ви вже декілька місяців поспіль чуєте у новинах одну і ту ж фразу - на Мар‘їнському напрямку тривають бої. Але за цими словами стоїть щоденна героїчна робота наших військових. Ворог стер будівлі Мар'їнки з землі. Там вже руїни і залишки фундаментів, - пояснює Маляр.

За її словами, військові злочинці з армії РФ кожень день нещадно обстрілюють місто та намагаються безуспішно атакувати лінію оборони українських військових.

Маляр підкреслила, що в районі Мар'їнки не менш активні бойові дії, ніж поблизу Бахмута та Лимана.

В Мар’їнці ворог здійснює одні з найпотужніших штурмів, але не може взяти її під контроль. Бо це місто захищають бійці української 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, - пояснює заступниця глави Міноборони.

Що відомо про успіхи ЗСУ в районі Бахмуту  

Українські Сили спецоперацій виявили склад боєприпасів окупантів на Бахмутському напрямку. По координатах успішно відпрацювала артилерія.

Як уточнюють військові, під час аеророзвідки було виявлено скупчення техніки та боєприпасів ворога.

Пізніше з'ясувалося, що там росіяни, зокрема, зберігали керовані ракети "Віхрь", які застосовують за допомогою вертольотів Ка-50 і Ка-52.

Після ідентифікації та візуального спостереження цілей координати оперативно передані побратимам з артилерії. У результаті скоординованих дій артилерійськими засобами Сил оборони завдано удару по певних цілях, - розповіли бійці ССО.

 Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?