Армія РФ під час ранкової ракетної атаки влучила у військовий об'єкт в Хмельницькому
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ під час ранкової ракетної атаки влучила у військовий об'єкт в Хмельницькому

Армія РФ під час ранкової ракетної атаки влучила у військовий об'єкт в Хмельницькому
Джерело:  online.ua

За словами очільника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія, під час ранкової ракетної атаки злочинна армія РФ влучила у військовий об'єкт в Хмельницькому. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про наслідки ракетної атаки окупантів по Хмельницькій області 

Сьогодні вранці ворог завдав 2 удари по місту Хмельницькому. На жаль, є влучання у військовий об'єкт, також є ще одне влучання поблизу зупинки громадського транспорту, - зазначив керівник ОВА.

За його словами, вибуховою хвилею було пошкоджено цивільні будинки, 3 навчальні заклади, вибито сотні вікон, пошкоджено 11 автомобілів.

О 09:00 терористи завдали два ракетних удари. Один з них прийшовся по військовому об'єкту, а другий біля нього по цивільних. Тому що, як ми знаємо, ці терористи косоокі і їм немає різниці куди стріляти, - підкреслив Гамалій.

За його словами, внаслідок російського удару спалахнула пожежа, але її загасили о 11:00.

Також Гамалій повідомив, що поранені внаслідок сьогоднішнього удару вже отримали медичну допомогу.

Це чоловік, який отримав осколкове поранення ноги та жінка, яка перебувала в будинку і отримала пошкодження під час прильоту, - підкреслив керівник ОВА.

При цьому під час ранкової ракетної атаки армії РФ дві ракети пролетіли небезпечно низько над Південноукраїнською АЕС.

Сьогодні, 18 лютого 2023 року, під час чергової масованої ракетної атаки РФ на Південноукраїнській АЕС о 8:25 та 8:27 зафіксовані прольоти двох ворожих крилатих ракет, - повідомили представники Енергоатому.

Вказано, що російські ракети рухалися руслом Південного Бугу в напрямку м. Первомайськ Миколаївської області й пролетіли небезпечно близько до ядерного об'єкта.

Загроза поцілити в реактор з можливими наслідками - ядерною катастрофою - знову була високою, - йдеться у повідомленні представників компанії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?