Лютий буде вирішальним — ГУР опублікувало перехоплення розмови солдата РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Лютий буде вирішальним — ГУР опублікувало перехоплення розмови солдата РФ

Лютий буде вирішальним — ГУР опублікувало перехоплення розмови солдата РФ
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки оприлюднило нове перехоплення телефонної розмови російського мобілізованого з дружиною, під час якої той бідкається, що у відпустку його можуть відпустити через пів року-рік. Окрім того, окупант стверджує, що саме лютий 2023 року стане вирішальним місяцем у війні проти України.

Джерело: Фейсбук-сторінка  ГУР

ГУР оприлюднило перехоплення розмови російського окупанта

 Хлопці кажуть, що в лютому місяці буде вирішальний місяць, тому що війська стягнули. Наші війська стягнули, нову техніку всюди підігнали, хохли підігнали всюди техніку. Буде, напевно, вирішальний місяць. Або ми всіх переможемо, або ми обісремося, і буде продовження війни, - озвучує свій прогноз російський загарбник під час розмови з дружиною.

Він також не приховує свого обурення через те, що їх змушують підписувати контракт.

І по мобілізованих сказали, через пів року, може через рік відпустять у відпустку, можливо, кого-небудь, а так до кінця військової операції. ...Навіть контрактників не хочуть відпускати. Хочеш правду скажу? Загалом, один результат. Ну як, два, є два шляхи: один шлях – це в труні, і другий – наприкінці всієї війни, коли вона закінчиться, можливо, прийду, – зазначає окупант.

Що відомо про ситуацію на фронті 12 лютого

За словами Генштабу ЗСУ, протягом 12 лютого армія РФ завдала 2 ракетних удари та здійснила 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Ворог продовжує концентрувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Окрім того, ворог посилює своє угруповання військ на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 2 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 8 районів зосередження живої сили, 1 позицію протиповітряної оборони та 2 склади боєприпасів ворога, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?