Армія РФ підтягує свої війська з другої лінії оборони на півдні
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ підтягує свої війська з другої лінії оборони на півдні

Армія РФ підтягує свої війська з другої лінії оборони на півдні
Джерело:  online.ua

Російські окупанти на першій лінії оборони на півдні подекуди підтягують свої війська з другої лінії оборони.

Джерело: Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку із посиланням на заяву речника Сил оборони напрямку Валерія Шершня

Армія РФ підтягує свої війська з другої лінії оборони на півдні

Ворог створив оборонні інженерні загородження, і кожен метр звільненої території дається з великими труднощами. Російські окупаційні війська на півдні чинять шалений опір, подекуди на окремих відтинках першої лінії підтягують резерви з другої лінії своєї оборони, - говориться в повідомленні.

Він додав, що Сили оборони продовжують наступальні дії та закріплюються на досягнутих рубежах, зокрема на Мелітопольському, Бердянському та Маріупольському напрямках: "Тут відбуваються наші контратаки і робота на флангах контратак, на окремих ділянках фронту".

Шершень додав, що Сили оборони просунулись на Таврійському напрямку на відстань від 200 метрів до кілометра.

За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали більше 4 рот.

ЗСУ знищують техніку РФ біля Бахмута

У Генштабі повідомили, що в районі міста Бахмут оператори одного з підрозділів ССО ЗСУ у взаємодії з HIMARS "мінуснули" два цінних комплекси противника.

Воїни ССО розвідали позиції радіолокаційного комплексу артилерійської розвідки «ЗООПАРК-1» та станції РЕБ «Борісоглєбськ-2».

Дані про місцезнаходження оперативно передані побратимам з ракетно-артилерійського підрозділу.

В ході вогневого ураження знищено ворожу техніку та майже всю живу силу противника. Вижити вдалося небагатьом, але не на довго.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?