Армія РФ планує наступати у напрямку Ямпіль – Сіверськ
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ планує наступати у напрямку Ямпіль – Сіверськ

Армія РФ планує наступати у напрямку Ямпіль – Сіверськ
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, солдати РФ мають намір відновити наступальні дії у напрямку Ямпіль – Сіверськ із форсуванням річки Сіверський Донець.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генштабу ЗСУ

Росія збирається наступати у напрямку Ямпіль – Сіверськ

Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом. Тривають обстріли вздовж всієї лінії зіткнення та у глибині оборони наших військ у Донецькому операційному районі та на Слов’янському напрямку, - йдеться у зведенні Генштабу.

Також українські воїни попереджають про загрозу ракетних та авіаційних ударів по об’єктах нашої держави з території Білорусі.

На  Сіверському напрямку ворог  обстріляв позиції наших бійців у районах прикордонних українських населених пунктів на території Сумської та Чернігівської областей.

Окрім того, наголошується, що незабаром відбудеться посилення угруповання військ на Харківському напрямку підрозділами зі складу 1-ої танкової армії Західного військового округу.

На Слов’янському напрямку агресор намагається поновити наступальні дії. Зокрема, для забезпечення форсування річки Сіверський Донець планує наведення переправи. На Донецькому напрямку противник веде активні бойові дії на СєвєродонецькомуБахмутськомуАвдіївському та Курахівському напрямках, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?