Армія РФ розмістила бойові позиції на пляжах окупованої Євпаторії — Атеш
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ розмістила бойові позиції на пляжах окупованої Євпаторії — Атеш

Армія РФ розмістила бойові позиції на пляжах окупованої Євпаторії — Атеш
Джерело:  online.ua

За інформацією представників партизанського руху "Атеш" на території окупованого Росією Криму, в Євпаторії російські військові злочинці вже облаштували бойові позиції на громадських пляжах в очікуванні на початок звільнення півострова українськими військовими. 

Джерело: Telegram партизанського руху "Атеш"

Що відомо про ситуацію в Євпаторії

Зокрема, представники партизанського руху виявили вогневі позиції на набережній Незалежності в Євпаторії.

Так, обладнано 4 вогневі позиції. Партизани не виключають, що таким чином окупанти готуються захищати пляжі Євпаторії від атаки ЗСУ.

Невже рашисти думають, що саме з пляжів Євпаторії розпочнеться визволення Криму? Чи це зроблено для відмивання грошей? Якщо так, то хай... - підкреслюють представники "Атеш".


Фото -  t.me/atesh_ua

Що кажуть у ГУР стосовно ситуації в Криму 

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Черняка, атмосфера серед військових армії РФ в окупованому Криму стає дедалі гнітючішою.

Особливо, як зазначив, Черняк, це стало помітно після успішного проведення операції "Крабова пастка".

"Крабова пастка" забезпечила серйозний улов. Можна констатувати, що після атаки на штаб чорноморського флоту РФ дуже активно рухались автомобілі швидкої, пожежні та катафалки. Тож ситуація для окупантів тривожна, і вона такою залишатиметься для росіян повсюди в Криму, куди б вони не ховали залишки своїх кораблів, штабів чи будь-яких інших об’єктів окупаційної присутності, -пояснює Черняк у коментарі журналістам видання "Захисник".

Він зазначив, що українська розвідка фіксує всі переміщення злочинної армії РФ на території окупованого Криму, а українські військові використовують ці розвіддані.

На переконання представника ГУР, забратись геть з окупованого півострова єдиний варіант вижити для військових злочинців армії РФ.

Він також згадав про список пріоритетних військових об'єктів ворога, які підлягають ураженню.

Пункт за пунктом у цьому списку з’являються позначки, які свідчать про ефективне ураження або необхідність нанесення повторних, більш бадьорих ударів, - підкреслив представник ГУР.

Крім того, він розповів, що кодові назви для спецоперацій придумують зазвичай офіцери-виконавці. Кожна з них має підкреслити значення, а також символізм операції.

Наприклад, спецоперація ГУР МО України на території Криму 24 серпня цього року отримала назву "Пробудження сили". Вперше за 10 років російського поневолення Криму розвідники-спецпризначенці встановили прапор України, нагадавши усім нашим громадянам в окупації, що свобода і світло мечів українських джедаїв близько, тож настав час активізації руху опору на території півострова, настав час пробудження сили, - зазначив Черняк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?